Ove Myhre og Birte Wold Myhre

I heimen hos oss har vi hatt Kleiner Münsterländer siden 1989, og da  hannhunder. De har alle vært godkjente avlshunder dvs. jaktpremierte, apportpremierte og høyt utstillingspremierte. Strihåret Vorsteh har vi hatt siden 2004.

Vi er begge aversjonsdressører, apportprøvedommere, Fase 1 instruktører FKF. Ove er i tillegg Fase 2 og Fase 3 instruktør  FKF. Birte er eksteriørdommer for hele Gr.7 - Stående fuglehunder og med grunnautoriasjonen på Kleiner Münsterländer. Begge er tildelt Gullmerke i Norsk Münsterländerklubb, som er klubbens hedersbevisning.

I 2013 var vi så heldige å få kjøpt Kleiner münsterländer Xantemi`s H-Vår av oppdretter Marina Skotte i Sverige. Så målet med Vår har vært å få henne godkjent avlstispe i Norsk Münsterländerklubb. Et mål som vi nådde når hun var veldig ung. Og ha muligheten til å kunne ha et godkjent kull etter hvert. 

I 2015 hentet vi Strihåret vorsteh Kragborg La Humla Suse, hos oppdretter Anders Due i Sverige. Humla er godkjent avlstispe i Norsk Vorstehhundklubb.

26.juni 2021 hentet vi vår nye Kleiner münsterländer Guibekkens F Min-Egen.

Hundene våre brukes mest til det de er ment for, å bli jaktet over. Vi legger ned mye tid i forberedelse til jakta og da helt fra valpen kommer i hus.

 

Av verv f.t.: Ove ble for flere år siden valgt til leder av Norsk Vorstehhundklubb avd.Oslo/Akershus. 

Birte ble i juni 2021 valgt til nestleder i hovedstyret til Norsk Vorstehhundklubb.